gunsu at gcpatchwork com - Platin sokak 2/2, 06500 Ankara/Turkey - Tel +903124411981

Ilyada Canakkale 2. Kirkyama Bulusmasi

18-21 Eylül 2013 de Çanakkale’de yapılan “İlyada Çanakkale 2. Kırkyama Buluşmasına” onur konuğu olarak davet edildim.Grubumdan 16 arkadaşım ve asistanım Nilgün Tüfekçi ile birlikte “İlyada Bir Parça Sanat ” sergimizi günümüzde Çanakkale Resim Heykel Müzesi olarak kullanılan Madam Katty‘nin tarihi evinde açtık.Sergi benim ve talebelerim tarafından yapılan 55 parçadan oluşuyordu.Bu çalışmalardan üç tanesi şu sıralar Hollanda’daki Avrupa Şampiyonasına katılmak üzere atölyedeki üç arkadaşı ile birlikte Hollanda yolunda.

Gördüğümüz olağanüstü misafirperverlik,Çanakkale şehrinin sanatsever dost halkı,üstdüzey katılım ve şehrin tarihi,medeni dokusu dolayısıyla bizde iz bırakan bir sergi oldu.

Bize ” İlyada Bir Parça Sanat ” sergimiz için kentin en özel mekanını tahsis eden Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Sn. Saim Yavuz‘a,Çanakkale Boreas Çalışma Grubundan Sn.Neşe Dinçel ,Sn.Aysun Aksu ve Sn.İdeal Demir başta olmak üzere tüm Boreas Grubu çalışanlarına,Çanakkale Kent Konseyi Genel Sekreteri Sn.Gülay Sarışen‘e,ofis çalışanları Sn.Doruk Türkeş,Sn.Saadet Başaran ve Sn. Alper Usta‘ya,bize sergi düzenlemede yardımcı olup,bana dört gün boyunca kavalyelik yapan gerçek bir beyefendi sevgili oğlumuz Samet İşleyen‘e sonsuz teşekkürler ediyorum.